top of page
Lupiinilogo_roosa_nelio FINAL.jpg

Kirjat

Elämäntehtäväni juuret ovat omissa kipuiluissani: oman perheen kaipuussa ja kutsumuksen etsinnässä, joka tuntui aluksi haparoinnilta huonosti viitoitetusta risteyksestä toiseen. Koen kipujeni kääntyneen siunauksiksi ja siksi olen halunnut pukea löytöni sanoiksi – siunaukseksi myös toisille.

Päädyin toimittajaksi ja kirjailijaksi, kun väitöskirjaa työstäessäni löysin tauolla olleen kirjoitusharrastuksen uudelleen. Kutsumusta käsittelevän väitöskirjani jälkeen kirjoitin samasta teemasta lisää (Minun paikkani ja Kutsumuspäiväkirja) ja kanavoin myös lapsettomuuskriisini kirjaksi (Sylissä suru). Lapsettomuudesta seurannutta adoptioprosessia käsittelin Adoptioäidin kutsumuspäiväkirja -vlogin avulla. Omien tekstien ja videoiden lisäksi olen toimittanut tai ollut mukana toimittamassa muutamia kristillisiä tietokirjoja, muun muassa Suhteista siiville -vanhemmuusoppaan. Vanhemmuuteen keskittyy myös TV7:lle yhdessä perheterapeutti Elli Meklinin kanssa tekemäni Eväitä vanhemmuuteen -ohjelmasarja.

Parhaillaan työstän faktaa ja fiktiota yhdistelevää kertovaa tietokirjaa sekä hauduttelen ensimmäistä romaaniani, joka sai alkunsa vanhempainvapaalla pojan päiväunia valvoessa. Kaunokirjallinen työskentely on avannut minulle niin inspiroivan luovuuden maailman, että se näyttää tulleen jäädäkseen. 

Tutustu tuotoksiini alla olevista linkeistä!

bottom of page