Lupiinilogo_roosa_nelio FINAL.jpg

Hengentuotoksiani

Elämäntehtäväni juuret ovat omissa kipuiluissani: oman perheen kaipuussa ja kutsumuksen etsinnässä, joka tuntui aluksi haparoinnilta huonosti viitoitetusta risteyksestä toiseen. Koen kipujeni kääntyneen siunauksiksi ja siksi olen halunnut pukea löytöni sanoiksi – siunaukseksi myös toisille.

Päädyin toimittajaksi ja kirjailijaksi, kun väitöskirjaa työstäessäni löysin tauolla olleen kirjoitusharrastuksen uudelleen. Kutsumusta käsittelevän väitöskirjani jälkeen kirjoitin samasta teemasta lisää (Minun paikkani ja Kutsumuspäiväkirja) ja kanavoin myös lapsettomuuskriisini kirjaksi (Sylissä suru). Lapsettomuudesta seurannutta adoptioprosessia käsittelin Adoptioäidin kutsumuspäiväkirja -vlogin avulla. Omien tekstien ja videoiden lisäksi olen toimittanut tai ollut mukana toimittamassa muutamia kristillisiä tietokirjoja, muun muassa Suhteista siiville -vanhemmuusoppaan. Vanhemmuuteen keskittyy myös TV7:lle yhdessä perheterapeutti Elli Meklinin kanssa tekemäni Eväitä vanhemmuuteen -ohjelmasarja.

Parhaillaan emännöin Kutsumushautomo-podcastia ja samannimistä radio-ohjelmaa Radio Deillä (lähetetään torstaisin klo 19.50). Työstän myös ensimmäistä kaunokirjallista teostani, joka sai alkunsa vanhempainvapaalla pojan päiväunia valvoessa. Nukuksissa ollut luovuus pääsi valloilleen, ja siitä avautui uusi, inspiroiva maailma. 

Tutustu tuotoksiini alla olevista linkeistä!