top of page
Lupiini_logo roosa tausta.jpg

Kirjat

MicrosoftTeams-image (4).png
Levollisen elämän kirjeitä

Aikamedia 2023

”Jumala, anna minulle oman itseni käyttöopas!” 

 

Tuosta epätoivoisesta rukouksesta alkoi matkani stressin ja ahdistuksen kierteestä levollisempaan elämään. Olen matkalla edelleen, kuten jokainen meistä koko elämämme ajan. Olen kuitenkin tehnyt jo oivalluksia, joiden tuomasta rauhasta en uskaltanut epätoivoni hetkillä edes haaveilla. Siksi päätin kirjata nuo löytöni ylös. Kirjoitin ne ikään kuin kirjeiksi tai voimaantumisen käsikirjaksi kahdenkymmenen vuoden takaiselle itselleni.  

 

Lue palautetta ja tilaa täältä.

Luin hiljattain kirjasi Levollisen elämän kirjeitä. Se mullisti elämääni. Hengitän nyt Jumalan läsnäoloa ja rukoilen päivittäin. Olen myös löytänyt tieni Raamatun luo uudelleen.

Alkupuolen henkilökohtaiset ja käytännönläheiset pohdinnat houkuttelivat tutkimaan omaa suhdetta itseeni. Miksi suoritan? Miksi olen kärsimätön? Pääsin kanssasi matkalle, joka on vielä kesken. Onneksi matka on kesken elämän loppuun asti.

Katja 45

Kun kuuntelin ensimmäisen lauseen äänikirjasta, kyyneleet kirposivat silmiini. Ihan kuin joku olisi lukenut minun tarinaani! Välillä kuuntelin vain suu auki ja ihmettelin kaikkea kuulemaani. Se hoivasi minua sisäisesti. Lisäksi koin sellaisten ajatusten vahvistuvan, joita Jumala oli puhunut minulle henkilökohtaisesti tai muiden ihmisten kautta. Olo on nyt paljon luottavaisempi.

Jenna 35

Levollisen elämän kirjeitä on täynnä viisaita, lempeitä ja armollisia vinkkejä elämän levollistamiseen ja läheisen yhteyden löytämiseen Jumalan kanssa. Kiireen, vaatimusten ja suorittamisen tilalle on mahdollista löytää luovuutta, iloa ja yhteyttä. Innostava ja inspiroiva lukukokemus, lämmin suositus!

Satu 56

Elämäntehtäväni juuret ovat omissa kipuiluissani: oman perheen kaipuussa ja kutsumuksen etsinnässä, joka tuntui aluksi haparoinnilta huonosti viitoitetusta risteyksestä toiseen. Koen kipujeni kääntyneen siunauksiksi ja siksi olen halunnut pukea löytöni sanoiksi – siunaukseksi myös toisille.

 

Päädyin toimittajaksi ja kirjailijaksi, kun väitöskirjaa työstäessäni löysin tauolla olleen kirjoitusharrastuksen uudelleen. Kutsumusta käsittelevän väitöskirjani jälkeen kirjoitin samasta teemasta lisää (Minun paikkani ja Kutsumuspäiväkirja) ja kanavoin myös lapsettomuuskriisini kirjaksi (Sylissä suru). Lapsettomuudesta seurannutta adoptioprosessia käsittelin Adoptioäidin kutsumuspäiväkirja -vlogin avulla. Omien tekstien ja videoiden lisäksi olen toimittanut tai ollut mukana toimittamassa muutamia kristillisiä tietokirjoja, muun muassa Suhteista siiville -vanhemmuusoppaan. Vanhemmuuteen keskittyy myös TV7:lle yhdessä perheterapeutti Elli Meklinin kanssa tekemäni Eväitä vanhemmuuteen -ohjelmasarja.​

 

Uusin kirjani on marraskuussa 2023 ilmestynyt Levollisen elämän kirjeitä (Aikamedia), jossa kerron omasta prosessistani stressin ja uupumuksen kierteestä kohti levollisempaa elämää. ​Parhaillaan viimeistelen tarinallista tietokirjaa ylisukupolvisista traumoista ja pidän Adoptioäidin kutsumuspäiväkirja -vlogia (Kausi 2) sijaisvanhemmuuden ja terapeuttisen vanhemmuuden näkökulmista.

 

Tutustu tuotoksiini alla olevista linkeistä!

bottom of page