top of page
Lupiini_logo roosa tausta.jpg

Kirjat

MicrosoftTeams-image (4).png

Levollisen elämän kirjeitä

Uusin teokseni Levollisen elämän kirjeitä (Aikamedia 2023) ohjaa lukijaa omien kokemusteni ja asiantuntijalöytöjen kautta elämän hidastamiseen, rukoukseen sekä Jumalan läsnäolon harjoittamiseen. Helppolukuinen pokkari auttaa arjen valinnoissa, jotka lisäävät hyvinvointia, tasapainoa ja levollisuutta elämään.

Levollisen elämän kirjeitä on täynnä viisaita, lempeitä ja armollisia vinkkejä elämän levollistamiseen ja läheisen yhteyden löytämiseen Jumalan kanssa. Kiireen, vaatimusten ja suorittamisen tilalle on mahdollista löytää luovuutta, iloa ja yhteyttä. Innostava ja inspiroiva lukukokemus, lämmin suositus!

Lukija Satu

Elämäntehtäväni juuret ovat omissa kipuiluissani: oman perheen kaipuussa ja kutsumuksen etsinnässä, joka tuntui aluksi haparoinnilta huonosti viitoitetusta risteyksestä toiseen. Koen kipujeni kääntyneen siunauksiksi ja siksi olen halunnut pukea löytöni sanoiksi – siunaukseksi myös toisille.

 

Päädyin toimittajaksi ja kirjailijaksi, kun väitöskirjaa työstäessäni löysin tauolla olleen kirjoitusharrastuksen uudelleen. Kutsumusta käsittelevän väitöskirjani jälkeen kirjoitin samasta teemasta lisää (Minun paikkani ja Kutsumuspäiväkirja) ja kanavoin myös lapsettomuuskriisini kirjaksi (Sylissä suru). Lapsettomuudesta seurannutta adoptioprosessia käsittelin Adoptioäidin kutsumuspäiväkirja -vlogin avulla. Omien tekstien ja videoiden lisäksi olen toimittanut tai ollut mukana toimittamassa muutamia kristillisiä tietokirjoja, muun muassa Suhteista siiville -vanhemmuusoppaan. Vanhemmuuteen keskittyy myös TV7:lle yhdessä perheterapeutti Elli Meklinin kanssa tekemäni Eväitä vanhemmuuteen -ohjelmasarja.​

 

Uusin kirjani on marraskuussa 2023 ilmestynyt Levollisen elämän kirjeitä (Aikamedia), jossa kerron omasta prosessistani stressin ja uupumuksen kierteestä kohti levollisempaa elämää. ​Parhaillaan työstän tarinallista tietokirjaa ylisukupolvisista traumoista ja aloittelen Adoptioäidin kutsumuspäiväkirjan uutta kautta sijaisvanhemmuuden ja terapeuttisen vanhemmuuden näkökulmista.

 

Tutustu tuotoksiini alla olevista linkeistä!

bottom of page